Sunday

Inatt somnade jag runt 3 och vaknade klockan 6, klarvaken. Den där jäkla jetlagen. Jag har dock hunnit göra mycket idag. Tog en promenad imorse sedan åkte jag in till stan och mötte upp Tessan för en lunch. På eftermiddagen har jag och Stina hjälpt Christina att flytta in i hennes nya lägenhet, vi hann även med en tur till IKEA. Imorgon väntas jobb!


Hemma


Jag är hemma på svensk mark igen efter världens underbaraste resa! Kom egentligen hem igår men på grund av jetlagen sov jag hela dagen. Ikväll ska jag äntligen få se del 2 av Harry Potter med två efterlängtade tjejer!

Santa Barbara, CA


Hej! Tänkte bara kika in och säga att jag lever. Vi är just nu i Santa Barbara efter en heldag i bilen från San Francisco. Vägen vi åkte på idag gick igenom Kaliforniens kust och utsikten var otroligt vacker. På söndag åker vi till LA. Jag vill aldrig åka hem!!

Klockan är just nu 22.23 här.
M

Gårkvällen i bilder

Igår drog jag och tjejerna ut. Sista utekvällen på tre veckor för inatt åker jag till USA! Ska försöka uppdatera om det finns internet annars får ni ha det så bra medan jag är borta!
Kärlek, M


Snapshot

img_0608 (MMS)

Malin har skaffat sig lååångt hår!


Every teardrop is a waterfall


Bröllop

Igår var vi i Uppsala på bröllop. Min äldsta kusin gifte sig med sin Carine. Kärlek när den är som finast.



RSS 2.0