Oslo goes Bieber fever

Igår var det jag och några till uppe på taket på Operaen. Idag är det fullt med tonåringar som väntar på att Justin Bieber ska äntra scenen. Trafiken stod helt stilla när vi skulle åka från jobbet och det är människor överallt. Galet.


Operaen




Gick till operahuset efter jobbet för att leka turist. Det slutade med att jag råkade somna några minuter längst uppe på taket.

Tusenfryd

Idag har vi varit på Norges största nöjespark Tusenfryd. Jag låter bilderna tala för sig själva!









Light your fire

Igår hade jag den bästa dagen hittills här i Oslo. Jag och Ch tog båten ut till Bygdöy där vi gick till en badstrand och solade. På kvällen lagade vi middag till ESC och Loreen vann!! Helt sjukt.








Touch the sky


I skrivandes stund sitter jag i Christinas megastora soffa, eller jag ligger rättare sagt i ena änden och Ch i den andra. Jag har jobbat natt två dagar i rad så imorse när jag kom hem tog jag mig en shoppingtur runt Majorstuen och sedan lade jag mig i frognerparken. Imorgon ska vi åka till en ö och sola!

Hard work


Helena/isprinsessan
Har jobbat inne på frys 07-15 idag. På lunchen satt vi ute i solen, över 40 grader i temperaturskillnad. Sen åkte jag på ett mördarpass nu 00-14. Sovit en timme. Undra hur det här kommer sluta!

Silhouettes


Söndagshäng i slottsparken. Jobb imorgon, igen. Nu är det bara 11 dagar kvar till jag flyttar hem! Kämpa på

17e maj

Ett ord: Avis
Avundsjuk på Norge, nationaldagen, folkfesten, traditionen, folkdräkterna och allt därtill. Vill också vara stolt Norsk en dag som denna! Alla var så lyckliga. Här kommer ett bildregn från dagen






Gå mot rött

Igår jobbade jag och Christina på dagen, jag fick hoppa in på frys men det gick rätt så bra. När vi väl hade slutat märkte vi att vi var instängda på området, som tur var kom vi ut på annat vis men då hade vi missat bussen. Härligt.
På kvällen kom Ch och Stina hit och såg på CL finalen, jag hejade på bayern och min roommate Julia på Chels. Trots en förlust för BM så hade jag en mysig kväll med mina fina!


Min nya lilla bebis



we're not made of stone

Sorry för kass uppdatering men jag har varit hemma i Gävle (igen). Jag kom tillbaka till Oslo förra söndagen och har jobbat 11 timmar varje dag i veckan och lördagsjobb igår. Det tar på krafterna. Men jag ska inte klaga, kommer nämligen flytta hem den sista maj och vara hemma över sommaren, jag är lycklig!!



RSS 2.0