Halloween-outfit

Frågan kvarstår, vad ska jag vara utklädd till på Halloween?



Fetsmink

Förra året hade jag en palett med fetsmink i olika färger som jag använde till Halloween. I år fick jag göra mina egna då jag tydligen har tappat bort paletten. Jag valde att blanda ögonskuggor med blend & fix från MUS så nu är jag redo att sminka sår!


Träning

Imorse gick jag upp i tid för att träna här hemma. Emelies rum har mer eller mindre förvandlats till ett gym. Efter en veckas uppehåll var det otroligt skönt att få springa av mig all energi. Jag som aldrig har gillat att löpa förut tycker det är den bästa träningsformen just nu. Nu ska jag göra lite lunch sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


Lägenhetsrenovering

Just nu ligger jag i Freddes säng och bläddrar i en tidning. Hela helgen har Fredrik renoverat sin nya lägenhet och jag har hjälpt till med det jag kan. Snart börjar det roliga då möbler och inredning ska köpas. Jag längtar faktiskt lite till jag själv skaffar en lägenhet.


Morning music


Onsdag

Idag var jag, Linnea och hennes systerdotter Stella och letade efter halloweenkläder. Sen åkte vi till java och åt lunch. Nu tänkte jag tvätta lite innan Freddan kommer hit.


Catch my breath

Under ett års tid har mitt liv varit en enda stor känslomässig berg- och dalbana. Jag har lärt mig mycket om mig själv och att uppskatta livet. Just nu är jag nere i en dipp igen, men förhoppningsvis kommer allt lösa sig med tiden och jag kommer vara starkare än någonsin. Ibland är livet inte mer glamouröst än så.

10 saker du inte visste om mig

Jag tog en liten sovmorgon imorse men har ändå hunnit träna, städa och duschat. Nu tänkte jag ta bilen ner till stan och uträtta lite ärenden. Drog ihop en lite 10-saker-du-kanske-inte-visste-om-mig-lista!
 
1. Jag har sådan sjuk åldersnoja att framtiden skrämmer mig!
2. Jag tycker att rymden är faschinerande. Jag hade ett teleskop när jag var liten och kunde sitta hur länge som helst och bara titta på månen och stjärnorna. Det är mitt dröm-yrke.
3. Jag tycker inte om ojämna tal. Jag är född 921010, vi bor på husnummer 12, jag spelar alltid på jämna tal, jag tänker få barn på jämna år (om man nu kan bestämma sådant), jag tvättar alltid på 40 grader som tar 34 min osv.
4. Både jag, min mamma och min syster är född den 10onde, men i olika månader.
5. Jag skriver vad jag har gjort varje dag i en kalender, som en dagbok.
6. Jag har alltid haft ett stort intresse för musik. Det var det bästa ämnet på högstadiet och jag sökte Jazz-linjen i andra hand på gymnasiet.
7. När jag fryser värmer jag mig med hårfönen, inte det mest ekonomiska alternativet.
8. Jag har fem tatueringar. (Kommer jag få panik och vilja göra en till pga att det är ett ojämt tal?)
9. Jag älskar fotboll. Både att titta på, spela själv och FIFA.
10. Jag har en sköldpadda som heter Gizmo.

21 oktober

Det senaste dygnet i bilder. Äventyr med farmor, jobb i kiosken på Nynäs, vinkväll med Linnea, Johanna och Tuva, lunch på max, skjutsat bror till träning och just nu sitter jag och gör lite smycken och stickar en halsduk. En bra helg med andra ord!

Pretty girl

Har precis kommit hem ifrån en trip till max med tjejerna. Ligger utslagen i sängen och lyssnar på musik. Jag är "barnvakt" åt min lillebror men han har ingen lust att göra något, och tur är väl det för mig som fortfarande känner av gårdagens utgång. Jag skulle ju egentligen ha flyttat till Oslo idag, men i fredags fick jag reda på att det blir uppskjutet en månad. Skönt på ett vis, men jobbigt när jag hade ställt in mig på det. Just nu går den här grymma låten på repeat i mina hörlurar!

Några bilder från provveckan


IMC

Diplomet är äntligen i min hand!!


Sweet nothing

Igår hade vi teoriprov i skolan och det gick rätt så bra. Nu är det tre dagar med praktiska prov kvar. Efter skolan igår hämtade jag upp Matilda för en mysig middag på Java. Pga den där jäkla tanden blev det soppa för min del. Efter det åkte jag till David och umgicks lite med honom. Nu: frukost sen vidare mot tåget


Tandläkare

I en veckas tid har jag haft ont i en visdomstand och jag har märkt att jag går och spänner käkarna så att jag tillslut får ont i huvudet. Imorse var jag hos tandläkaren som konstaterade att visdomstanden behövdes dra ut (som jag gjort med mina två andra). 10 min senare låg jag där med bedövning och en tand fattigare. Bettskena kanske jag också kommer få. Rolig start på veckan? Knappast.


14 oktober

Igår firade vi som sagt mig och hade avskedsfest för Linnea. Vi åt tacos, tårta och förade lite hemma med ett härligt gäng sen drog vi vidare mot Allstar. Ps. Bilderna är inte av bästa kvalité.

We got the world

Tänkte kika in och säga hej från alla papper och anteckningar. Håller på att plugga förfullt inför morgondagens teoriprov i skolan. Jag hade för övrigt världens bästa kväll igår, visar bilder lite senare ikväll. Till dess får ni höra på Icona Pop's nya låt som enligt mig är deras bästa!
 

Live while we're young

Håller på att fixa för fullt inför kvällen. Tjejerna kommer hit och ska fira mig och säga hejdå till Nordin som drar
till Australien imorgon. Hoppas ni får en trevlig kväll!

10/10

Min födelsedag i bilder. Fick böcker om Phuket och Sydney, presentkort på spa gamla gefle, dvd boxar, pengar och lite andra småsaker. Innan skolan gick jag på systemet och handla cider (mest bara för att handla). Sminkade Elina i skolan och sen middag på helt enkelt med mina underbara tjejer!

Happy Birthday

Idag är det min födelsedag och jag har precis blivit firad av familjen och Fredrik. Nu tänkte jag ta en promenad innan skolan och sen ikväll blir det middag på helt enkelt!


Look a like


Idag hade vi look a like i skolan. Jag försökte få Christina att likna Miranda Kerr, lite lika är dem väl?

Diamonds

I fredags sminkade jag finaste Elina när vi skulle göra en orientalisk makeup!

Söndag

Det går inte att ladda upp bilder, vet inte om det beror på blogg.se eller bara det att mitt internet är segt. I helgen har jag varit i stugan, tränat och pluggat. Om en vecka är det provvecka, tänk vad tiden går fort!

Whatever they do

Dagens make up på snyggaste Pamela. De två sista bilderna är hennes sminkning på mig, hur snyggt som helst!

Reklam

Igår hade vi en jätterolig lektion i skolan då vi skulle göra en makeup till en reklam. Alla fick olika reklamer och sedan skulle vi gissa vad de andra fick genom att se sminkningen. Jag fick Omega klockor och såhär blev resultatet

Makeup


Yesterday

Gårdagens makeup i skolan.

RSS 2.0