Onsdag

Jag kom hit runt 9 igår kväll efter en hemsk bilresa. Packade upp maten och sängkläderna sen somnade jag på direkten. Nu har jag precis varit hos ett bemanningsföretag och fixat kläder inför jobbet som väntar 22-06. Wish me luck! De fyra kommande veckorna kommer jag spendera min lediga tid i det här lilla hörnet


Snöstorm

Med fullpackad bil styrde jag mot Oslo runt 1 tiden. nu är jag i Karlstad och det är snökaos. Kör i 50 km/h på en 110 väg. Det kommer ta lång tid innan jag är framme...


We came, we raved, we loved

Kvällen i lördags var GRYM! Jag vet inte vad jag ska skriva. Min kärlek till dem här grabbarna är så stor att de inte går att beskriva. Gudar. Jag satt hela gårdagen och letade efter en specifik låt de spelade och NU hittade jag den. Hoppas jag kan få tag i en biljett till deras spelning i Oslo, för peeps, jag flyttar dit i morgon!

Lördag

Snart smäller det!!!


Don't let your past screw up your present

Nu tänkte jag vara lite personlig och visa bilder på mig från 2004-2011. Från att ha varit mer eller mindre en fjortis som var grymt osäker i sig själv till en tjej med drömmar och mål. Enligt min famlj så har jag inte blivit äldre än 12 år (de brukar skämta om det ganska ofta) men lite har jag nog ändrats sen 2004 i alla fall.

Iphonemania

Äntligen är den min!!!


SHM

På lördag får jag äntligen se Swedish house mafia, som jag har längtat!! Sitter och tittar på take one för 127e gången. Både Axwell och Ingrosso var så jäkla grymma på summerburst så det här kan ju inte bli annat än bäst!

Min egen hårhistoria

I maj förra året (precis innan balen och studenten) fick jag för mig att rakpermanenta mitt hår. Det jag hade glömt bort var att man inte ska permanenta ett tidigare blekt hår. Jag hade gjort slingor ca 2 veckor innan. Mitt hår blev till tuggummi och jag fick klippa av väldigt mycket. På första bilden ser ni hur mitt hår såg ut - stripigt, torrt och väldigt slitet. Jag började använda vårdande schampoo, balsam och inpackning som innehöll protein för att bygga upp håret igen. Jag använde även en fuktgivande inpackning. Nu, 1.5 år senare är mitt hår mycket friskare (se den nedersta bilden).
Det som jag ville komma till var att vilka produkter man använder har stor betydelse på håret. Inpackning från frisören hjälper att bygga upp håret inifrån medan inpackning från ICA lägger sig som en hinna på hårstrået och inte går ner på djupet. Schampoo och balsam från frisören innehåller mycket mer vårdande ämnen gentemot ICAs som innehåller mest vatten. Ni som verkligen vill få ett starkare och finare hår, använd bra produkter. Det lönar sig i slutändan!

Our Era

Min kusin och hennes vän har öppnat en webshop. De säljer egensydda kläder, väskor och second hand. Ni hittar den här


Do all things with love

Under den senaste tiden har jag funderat på att lägga ner bloggen. Jag vet att ni är en del som läser men aldrig kommenterar. På något vis känns det konstigt att berätta om vad jag gör om dagarna och mitt liv till människor jag inte ens vet vilka det är. Jag vill dock kunna uppdatera under vår resa så att ni/nära och kära kan följa vad som händer i våra liv utan att behöva ringa varje dag. Därför har jag bestämt att hålla bloggen vid liv men att jag inte skriver så privata inlägg. Jag vill hellre inspirera er om det jag brinner för, hår och makeup. Sen kanske det slinker med ett privat inlägg lite då och då också. Vi får se hur det blir helt enkelt!

Clarity

Det här med noll rutiner gör mig knäpp och det har varit lite för mycket sånt det här året. Arbetslös januari-februari, juni-juli och snart har det gått en månad sen jag slutade skolan. Jag vill ha ett jobb, en rutin i vardagen. Den enda "rutin" jag har nu, är att vakna när Fredrik drar vid 6 sen somnar jag om till 8-9, äter frukost och tar en promenad eller tränar. Jag börjar snart klättra på väggarna. Det blir nog så att jag flyttar tillbaka till Oslo och jobbar december och kanske januari men helst vill jag hitta ett jobb här hemma. Lite av en omöjlighet men jag kämpar på. Det snurrar alldeles för många tankar i mitt huvud när jag har för mycket fritid...

Thumbs up

Så här snygg vill jag också vara!!
www.fannylyckman.com

14/11

Min dag har bestått utav träning och en sen lunch med Lööke. Ikväll har jag firat David och just nu sitter jag och skypar med världens bästa Linnea som är på andra sidan jordklotet. Mina ögonlock börjar bli tunga så snart säger jag godnatt.
Ps. Jag beklagar den grymt suddiga bilden.


Million choices

Jag tittade igenom min hårddisk och hittade några gamla bilder från en photosession med frisörklassen. Syns det att vårt tema var grönt? Tänkte lägga upp lite fler bilder från skoltiden, hoppas det uppskattas! :)

Run the world

Det är 73 dagar, 8 timmar, 21 minuter och 48 sekunder till jag och Johanna sitter på flyget mot Thailand!


Måndagkväll

Proteinpannkakor och fotbollsgalan får avsluta min kväll!


Beat down

Idag har jag städat hela huset och tvättat. Just nu hjälper jag Fredrik att måla, eller jag är nog mest bara i vägen. Ska snart åka till Ica maxi och inhandla lite mat. Vuxenpoängen ramlar in!


Vinterkollektion

Började lyssna på julmusik samtidigt som jag tittade på olika vinterkollektioner idag. Mina två favoriter är såklart Make up store och MAC. Lite julkänsla fick jag allt!

Gårkvällen

En trevlig tjejkväll hemma hos Tuva med pizzabak och mycket prat. Nu har jag precis kört ett styrkepass och tänkte dra igång dagen på riktigt!


8 november

Idag har jag varit och hälsat på i Hälsingeskogarna med farmor och farfar. Mysig dag som nu ska fortsätta i samma spår, filmkväll med lillebrorsan.

Många tankar

Idag har jag haft lite för många tankar i skallen samtidigt, lunchat med Stina, haft London-cravings (vill dit NU), varit på Ikea och mio, fikat med tjejerna och nu USAs valvaka. Får se om mina tankar kommer lugna ner sig så jag kan sova snart! Godnatt


Måndag

Efter lite för många sidor i boken tog jag tag i dagens sysslor - städa rummet och tvätta penslarna. Suck. Nu tänkte jag träna innan jag ska hem till farmor och farfar. Hoppas ni får en bra dag!


Femtio nyanser av honom

Jag är fast. Bästa boken jag läst på länge!


Halloween i bilder


Oslo

Dålig uppdatering från min sida men jag har varit och hälsat på i Oslo. På 48h hann jag åka bil med en gammal klasskompis, träffa Melinda, åka på en lägenhetsvisning, gå till skatteetaten, lunch på Max, var på Ikea och åt middag, hem till Vendela och Maria och kikade på gamla bilder, sova hos Cornelia, frukost hos Stina och Julia sen höll jag på att få motorstopp påvägen hem. Två minst sagt händelserika dygn. Nu är det bara 3 veckor kvar till flytt!

RSS 2.0