Gym

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen efter att den har legat på is under tiden i Oslo. Det är ju bara 27 dagar kvar innan jag kommer ligga på en strand i Thailand!!


Christmas time

Några bilder från julafton och juldagen.

God Jul

God jul allihopa. Jag har fått världens bästa julklapp, säg hej till lilla Darwin!!


Hemma

Efter en lång resa igår kom jag äntligen hem till Gävle, familjen, Fredrik och mina fina vänner. Trots att det är skönt att vara hemma kan jag inte undgå att sakna Oslo lite. Vem vet, jag kanske kör på tredje gången gillt och flyttar dit nästa år igen.

C'mon let me ride

Update från senaste veckan: Jag har jobbat 11 dagar i streck, dragit på mig en rejäl förkylning, varit ute på en pubrunda, flyttat in till Marias rum och jobbat lite till.
 

11 oktober

Sitter just nu på max och äter med Vendela. Lånar internet och för över lite pengar. Mitt liv rullar på här borta och jag räknar ner dagar till min hemfärd. Bilden är ifrån lunchrasten då vi satt ute i solen och njöt. Hoppas ni har det bra där hemma!


Sweet disposition

Julmarknad, skridskor, svenskt godis, finmiddag, adventsmys, jobb inne på torrlagret, frestelsen som uppstår när man plockar chips, choklad, corona, saft m.m. Äta - jobba - sova - repeat.

Första december

Varför jag är dålig på att uppdatera här är för att vi inte har något internet i lägenheten. Vi lånar grannarnas wifi när det funkar (vilket inte är ofta). I torsdags fyllde Vendela år så då var vi ute och åt innan jag drog vidare mot jobbet. Idag har jag sovit hela dagen och nu ska jag äta gurka och dipp och kika på magic mike, vi hörs när internet får för sig att fungera igen!



RSS 2.0