The same spot

Nu sitter jag här igen. På tåget - samma plats, tyst avdelning. Jag har inte sovit många timmar inatt men vaknade upp med ett leende på läpparna i alla fall. Idag ska vi ha en lektion med hår, det ska bli så himla roligt. Sen ska jag möta upp pappa och sova över på hotell. Lyx i vardagen med andra ord!


Music

ibland får musik en att må så sjukt jävla bra!

Lite bilder från veckan


USA del 3

Det var ett tag sen jag visade bilder från USA nu. Två dagar innan vi åkte hem fick vi för oss att åka till Kennedy Space Center. Det är NASAs anläggning där de skjuter upp raketer och är den enda i världen som är öppen för allmänheten. Jag tycker hela vistelsen var sjukt intressant då jag alltid har haft ett stort intresse för rymden. Det går inte riktigt att beskriva allt man kunde göra där så ni får se lite bilder istället!

Design

Hallå, någon mer än jag som har problem med designen på min blogg? Snälla hjälp mig, jag förstår ingenting av kodmallar och sånt. Ibland fuckar det ur totalt så jag sitter och uppdaterar 20 ggr innan det händer något. I-landsproblem.

Lunch

Sitter och äter sockerärtor och dricker redbull just nu. En otroligt äcklig kombination som inte bör provas, haha. Om en kvart börjar skolan!


West side stories

Idag skulle jag och några tjejer från klassen träffas lite tidigare för att åka till en smink och perukbutik. Dock hade de stängt på måndagar så vi drog till Stureplan och satte oss på ett fik istället. Just nu sitter jag på tåget och har världens huvudvärk. Försöker få bort det med Filip & Fredriks podcast i hörlurarna, får se om det hjälper...

Beautiful saturday

Jag hade en otroligt bra lördag igår. Först åkte jag till Fredrik och firade hans bror med mat, lekar och trevligt sällskap. Efter det åkte jag hem igen och fixade mig sen drog jag, Linnea och Johanna ut. Det blev en rätt så spårad men grymt rolig kväll!


Fredag

Efter en vecka med pendling kan jag säga att det tar på krafterna. Idag gick det dock mycket bättre eftersom det ändå är fredag. I veckan har vi gått igenom färg- och ljuslära, hudvård, fransar och bryn samt olika baser. Det har varit mycket repetition från frisör så det är skönt att mjukstarta lite. Här kommer tre bilder från salongen vi håller till i.

Första skoldagen

Igår började jag min 10 veckors långa utbildning i Stockholm. Jag var otroligt nervös innan men det släppte så fort jag kom dit. Vi fick en introduktion om kursen, betyg och produkterna ovan! Herregud vilken lycka

10 augusti

Sitter just nu hos Stina och blir fin i håret, äntligen. Snart ska jag dra mig mot Strömvallen och GIF match sen vidare till Ella och träffa tjejerna!


One more day goes by

igår hade jag en riktig latdag framför TVn och på kvällen kom Freddan hit. Han drog tidigt imorse till jobbet och jag tog en rejäl sovmorgon. Det ska bli skönt att få in en rutin igen för just nu sover jag alldeles för mycket. Nu ska jag ner på stan och luncha med min efterlängtade Sara!

Last week through my iphone

Barnvakt åt lillebror, sälgsjön, skrapat upp benet, lapat sol, kubbspel, hängt med tjejerna, stugan och träning. En bra summering av den senaste veckan. Nu ska jag försöka njuta de sista dagarna innan min två månaders långa "semester" tar slut och nya äventyr väntar. Herregud vad jag längtar!

International make up center

Jag har blivit antagen till make up utbildningen IMC så på måndag börjar jag plugga igen. Ett steg närmare målet. Utbildningen är i 10 veckor i Stockholm så det blir till att pendla. Jag är världens lyckligaste just nu!

Xlash

För ett år sedan testade jag Neulash och de fick verkligen min ögonfransar att växa. Nu tänkte jag testa om Xlash är lika bra. Vi får väl se om ett par veckor!


These will be the years

Alesso fortsätter att överraska mig med sina grymma låtar. Igår släpptes hans nya tune Years. Måste säga att den nästan slår Calling faktiskt. Lyssna och njut!
 

Live the life you dream


Rättvik

Igår drog jag och Fredrik till stugan. Lillebror fyllde år så vi firade det med tårta, rodel och kvällsdopp i siljan. En fin dag!


USA del 2

En dag åkte vi till Clearwater beach för att byta ut poolen mot sandstrand och hav. Vi hann dock bara vara där i någon timme innan jag råkade trampa på en glasbit och skar upp foten. Dagen efter hängde vi på hotellet och vattenlandet som fanns där sen matade vi alligatorer vid en minigolfbana.

Just nu

Här sitter jag bland bubblorna och tittar på MTV. Kvalitetstid såhär på eftermiddagen.


RSS 2.0