Ao Nang, Krabi

Igår kom vi hit till världens gulligaste Bungalow som ligger 3 km utanför Ao Nang. Lite för långt från stan men det är helt nybyggt med egen utepool och dusch. Jag köpte mig en ny resväska idag i en härlig rosa färg, får hoppas den håller bättre än min förra. Imorgon drar vi till Koh phi phi och bättrar på brännan!


30 januari

Hej! Vi sitter nu i vår Bungalow här i Ao nang och tar det lugnt. Igår flög vi från Bangkok efter 3 dagar med shopping och sevärdigheter. Mitt bagage kom några dagar senare än väntat och då visade det sig att väskan var trasig och någon hade stulit mina smycken och min klocka, så jäkla tråkigt. Tänkte visa er lite bilder från Bangkok nu så får ni se bilder från Krabi senare. Hoppas allt är bra med er där hemma!


Hejdå Sverige

Nu är vi på väg! Ses om två månader


On my arm


Last week through my iphone

I veckan har jag tränat varje dag, passat Darwin, solat, varit på aroma-massage, klippt farmor och farfar, fikat med Sara och Matilda, varit i Stockholm, ätit på church street två gånger(!!), bakat fröknäcke, haft en heldag med mamma och igår var det tacokväll hemma hos Stina. En händelserik vecka med andra ord.

17 januari

Idag har jag varit i Stockholm igen och suttit modell för finaste Elina. Hon har gått 10 veckor till av den utbildning som jag gick i höstas med inriktning karaktär.

Weekend

I helgen har jag och Fredrik varit i Stockholm och bott på hotell. Vi strosade runt på stan, fikade, tittade på människor, åt middag på Vapiano, drack drinkar på skybar, somnade tidigt och åt en gudomlig hotellfrukost. En otroligt mysig weekend som behövs göras oftare!

Klockrent


Hårtrender S/S

Imorgon ska jag sitta i frisörstolen för första gången på väldigt länge och har ingen aning om vad jag vill göra. Bli ljusare, mörkare, slingor, helfärg, klippa kort, spara ut? Därför håller jag nu på att kika på våren och sommarens hårtrender. Som varje gång vi går mot ljusare tider blir såklart beach-looken populär och då har inte längden någon betydelse. Men vill jag vara lite snygg som Angelica blick och Elin Kling är i sin längre page eller ska jag spara ut? Den låga hästsvansen kommer nämligen tillbaka och då behövs ju lite längre hår. Hm, vi får se helt enkelt...

Live without regrets


Ny kamera

I veckan fick jag min nya kamera så nu kan jag äntligen börja leverera bilder med bättre upplösning! Såhär ser jag ut ikväll

En apa som liknar dig



RSS 2.0