Summer paradise

I torsdags bokade äntligen jag och Johanna resa. I Januari drar vi till Thailand, Australien och Hawaii i 2 månader.

Fullriggaren

I veckan var jag och tjejerna på fullriggaren och åt sen åkte vi upp till skybar. Flera sånna kvällar och hösten är räddad!

Sista september

Igår var vi hemma hos Christina och firade henne sen drog vi vidare mot Allstar. Sjukt rolig kväll med ett härligt gäng!

Måndag igen

Imorse bytte jag ut tåget mot bilen och gud vad skönt det var. Omväxling förnöjer. Nu sitter jag på centralen och äter, snart ska jag börja gå mot skolan. Trevlig måndag på er!


23 september

I veckan har vi fortsatt med årtalsmakeup, från 60 till och med 90 tal.

When you're sick and bored


USA del 4

Sista delen av USA-resan. Vi låg vid poolen, shoppade och var på Sea World.

P!nk

 

CHIC

Förra torsdagen sminkade vi först modeller till CHIC-galan sen gick vi till skolan. Efter det åt vi på Vapiano, tog en efterrätt och drink på TGIF sedan drog vi vidare mot Berns där eventet skulle hållas!

Glitter och glamour

Idag hade vi, som rubriken säger, glitter och glamour som tema. Såhär såg min sminkning ut på Elina!


MUS spellbound

Förra onsdagen hjälpte vi till att sminka, packa goodiebags, stå i insläppet och mycket mer på Make up stores höstvisning på Annexet. Det var roligt och lärorikt plus att det var en grymt bra visning!

Fredag

För lite mer än ett år sedan, någon dag efter studenten tänkte jag: Från och med nu ska jag bara umgås med personer som ger mig energi och göra precis det JAG vill. Jag har alltid varit dålig på att säga nej och rättat mig efter andra, men sen den dagen har jag verkligen blivit bättre. Jag är en sådan person som älskar att drömma och tror att om man arbetar hårt kan man nå det man önskar. För mig, går livet ut på att få erfarenhet inom allt så man kan lära sig och sedan utvecklas. Man ska göra det man vill istället för att saktas ned av andra som tycker något annat.

Innan jag blir alldeles för djup tänkte jag visa er en fin version av SHM don't you worry child!

13 september

Jag har haft två helt underbara dagar med IMC tjejerna. Make up stores höstvisning igår och chic-galan idag. Lägger upp fler bilder i helgen!


Årtalsmakeup

Snart ska jag dra mig mot tåget men innan tänkte jag visa er bilder från förra veckan när vi sminkade 20, 30, 40 och 50tal. Idag fortsätter vi med Beatles och 60tal!







Like a lion

Resultatet av fredagens lektion.

Paint it white

Igår och idag har jag målat väggarna vita nere i källaren och trappen. Visst blev det en grym skillnad?





Årets chicaste

Igår fick vi reda på att vi ska sminka modeller och gå på CHICs gala på Berns den 13de. Dagen innan är det Make up stores event på Annexet och då ska vi hjälpa till hela dagen. Det ska bli så himla kul! Längtar


Last week - Hair




Classmate

Tänkte tipsa er om min fina vän Elinas blogg. Hon är underbar hon. Här hittar ni den!

Första september

Sjukt dålig uppdatering den här veckan, jag vet. Jag har haft fullt upp med att hänga med vänner, läst på om årtals sminkningar, bio x2, tränat och gått i skolan. Idag har jag lunchat och sagt hejdå till Sara som drar till Indonesien i 1,5 månad. Inte ett dugg avundsjuk. Jag som hatar att ta bilder på mat måste bara visa er pannkakorna jag åt idag! Mums.

RSS 2.0