Just nu: Ladies Night med mamma och syster!

img_0912 (MMS)

Just nu: Ladies Night med mamma och syster!


KMS California

I helgen var vi som sagt på KMS releaseparty i Stockholm. Det bjöds på lunch och middag, flera hårvisningar, goodiebag, uppträdanden från bl.a. Danny och massor med dans. En av de bästa helgerna på riktigt länge!
Varning: Bildbomb














Dålig uppdatering från min sida

img_3043 (MMS)

Dålig uppdatering från min sida. Har haft fullt upp med jobb och packning inför helgen. Idag kom Denice JC skor som kommer användas flitigt under morgondagen. Jag-vill-också-ha!


I'm deleting you right from my heart

Den här låten spelades på repeat under hela USA-resan men jag har fortfarande inte tröttnat på den. Texten är sjukt bra och den passar in så väl i mitt liv just nu. Kom ihåg, det är ni som har huvudrollen i erat liv så låt inte andra styra det. Lägg inte ner onödig energi på dem som inte ger något tillbaka. Jag är så glad att jag har mina närmaste vänner, ni vet vilka ni är!

Ni kommer väl ihåg inpackningen...

img_8237 (MMS)

Ni kommer väl ihåg inpackningen jag tipsade om? Eftersom den blev utsedd till årets bästa produkt har de gjort en jubileumsförpackning med 33% mer för samma pris. Otroligt bra erbjudande!


Time and love would heal the pain

Hann aldrig uppdatera något igår. När jag kom hem från stugan svirade jag direkt om till festkläder och drog på kräftskiva. Kvällen började riktigt bra men slutade desto sämre. Idag ska jag och David åka ut till Hedesunda och spendera vår dag där. Hoppas ni har haft en bra helg! M



Dalarna

Tar mitt pick och pack och åker till stugan med mamma och Emelie. Var länge sen jag var där nu. Vi hade tänkt att stanna till vid lager 157 och lager 70 på vägen. Jag tar nog inte med mig datorn så vi hörs imorgon när jag kommer hem istället! M


Permanentkurs

Har ju glömt att visa er resultatet från permanentkursen. Bild nummer ett inspirerar mig så mycket till att göra en styling på en person och lockarna på bild två skulle jag vilja ha själv! Det här är bara några av de olika sätt vi lärde oss under kursen men det är mina två favoriter!


En snabbkurs i bruduppsättning...

img_4304 (MMS)

En snabbkurs i bruduppsättning med krona och slöja. Denice tränar inför gesällen som är i november. Nervöst.


Good feeling

Säger godmorgon med ett leende på läpparna trots strömavbrott hela morgonen. Åker till salongen lite tidigare så jag kan föna håret. Ibland är det helt perfekt att jobba som frisör!

Stereo hearts


Ligger just nu i sängen och bläddrar i nya frisörtidningen efter en lååång dag på jobbet. Väntar på att jag ska få ork till att göra något vettigt men jag kanske stannar här resten av kvällen istället. Imorgon jobbar jag bara halvdag, otroligt skönt!

Tendenz

Jag fick precis reda på att vi ska åka ner till Stockholm nästa helg och gå på releaseparty för KMS nya produkter. Vi ska bo på hotell, gå på föreläsningar, äta trerätters middag och kika på olika liveframträdande. Det gjorde min dag!


Set fire to the rain

Jag har haft världens underbaraste helg. I fredags drog jag och tjejerna ut och igår hade vi filmkväll. Hjälpte även till att tända marschaller i boulognern inför gårdagens å-natta. Nu ska jag åka hem till Ch och mysa framför Idol!
/M


Inpackning

Jag använder inpackningen Joico deep penetrating reconstructor en gång i veckan för att återuppbygga mitt hår. 

Den har blivit framröstad till världens främsta återuppbyggande produkt för 11:e året i rad. Produkten fyller hårstrået inifrån och ut med protein, samtidigt som den återupprättar hårets ursprungliga styrka och kondition. Denna produkt hjälper till att bygga upp håret till skillnad från inpackningar från ICA. Det många inte vet är att deras inpackningar lägger sig som en hinna runt hårstrået istället för att tränga in på djupet. Detta är världens bästa produkt om ni frågar mig!

Det är okej att känna


RSS 2.0