Mind on the run

Något som jag verkligen ville lägga pengar på i staterna var träningskläder och visst fick jag med mig en hel del hem. Det är sporttoppar, träningströjor, linnen, byxor, shorts och skor från både Adidas och Nike. Nu jävlar ska det tränas!

USA del 1

Del 1 fick bli andra dagen på resan då vi åkte till Universal Studios. Vi har varit där några gånger förut men nu har de byggt upp - HARRY POTTER! Man gick igenom Hogsmead och såg Hogwarts express, Ollivanders och Bröderna Weasleys affär för att tillslut komma till Hogwarts. Det var riktigt häftigt att se. (om ni blir förvirrade på min klädsel så bytte jag om efter att ha åkt splashen på bild 3).

Blogg.se

Blogg-appen har inte fungerat på hur länge som helst men nu när inte blogg.se funkar, ja då kommer jag in på appen! Tekniken är allt bra härlig ibland. Just nu: barnvakt åt den här sötnosen


Hemma

Hej igen! Jag har snart varit hemma i en vecka men har varken haft lust eller ork att sätta mig vid datorn. Har istället njutit utav solen och umgåtts med mina underbara vänner. Imorgon tänkte jag lägga upp första delen av resan här så kika in då!

Off to U.S.

Inatt åker jag till Florida. Håller på att packa förfullt samtidigt som jag laddar ner musik och för över pengar från olika konton. Jag får se om jag orkar blogga något när jag är där annars så hörs vi när jag kommer hem! /M
Bilden är ifrån Florida 2009.

Skrillex

 

.

Jag, Linnea och Johanna körde en barrunda igår och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och sedan åkte jag och Fredde till stugan.
 

Silenced by the night

Igårkväll efter MUS hämtade jag Ella och Jonsson med caben och drog ut till bönan och satt oss på bryggan. Efter det åkte vi in till stan igen och mötte upp Nordin vid Alderholmen. Ikväll ska vi sätta oss på någon uteservering och ta ett glas. Dessa underbara sommarkvällar!

Tisdag

Efter en heldag på baksidan med sol, hög musik och grillat drar jag mig nu mot stan och make up stores klubbkväll.

1 juli

Fredagskvällen var hur grym som helst. Det var länge sen jag hade så roligt. Idag blir det en mysdag med mamma, först valbo sen en sväng till ockelbomarknad. 1 juli och jag har varit hemma i en hel månad, tiden går så himla fort!

RSS 2.0